Köpvillkor

1. Allmänt

Kakmonstret (Rosa Monstret AB) är den säljande parten och erbjuder produkter till lag, föreningar, skolor och organisationer. Genom att slutföra din beställning på vår webbplats godkänner du våra köpvillkor, användarvillkor varumärkes användning samt sekretesspolicyn och ett godkännande som gör din beställning bindande. Samtliga produkter med tryck är relaterade specifikt för kunds räkning. Detta innebär att ordern alltid är bindande och att returer inte godkänns. Beställningar genomförda på webbplatsen levereras till valfri adress inom Sverige.
Du bekräftar också att de ifyllda uppgifterna samt godkännande av önskad design är korrekta. Felaktiga uppgifter ansvarar du som kund för.
Kakmonstret (Rosa Monstret AB) förbehåller sig rätten att när som helst kunna ändra dessa villkor och därför rekommenderar vi att du som kund alltid läser igenom de allmänna köpvillkoren före ett köp.
Villkoren gäller endast för försäljning till privatpersoner över 18 år som är bosatta i Sverige.
Alla varumärken, servicemärken och handelsnamn (sammantaget “märken”) som används på denna webbplats är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör och ägs av kunden eller andra respektive ägare, förening, organisationer, företag som har beviljat er rätten att tillhanda våra tjänster för er som beställare.

2. Priser

Alla våra priser anges inklusive moms 12 %.
Vi har inget lägsta ordervärde men det tillkommer frakkostnader beronde på vilket erbjudande ni som kund beställer. Vi reserverar oss för eventuella pris- och valutaförändringar samt skrivfel.

3. Leverans

Leverans till kund inom fem till sexton arbetsdagar från orderdatum. Vi levererar alla våra proukter på pall vardagar mellan Kl.08.00-17.00. Kunden är ansvarig att pall kan lossas vid leveransadress samt att underskrift sker till chaufför. Vid större beställningar kan det hända att alla kollin inte levereras på samma dag.
Även om vi strävar efter att leverera inom meddelade tidsramar, kan leveransen på grund av oväntade händelser ta längre tid. Om det sker en betydlig försening av din leverans kommer vi informera om eventuella ändringar. Vi levererar inte till boxadresser. Vi reserverar oss för prisjusteringar och tekniska fel.

4. Fraktkostnad

Beroende på order så är fraktkostnaderna inräknade i lagd order. Vid utebliven leverans till önskad adress debiteras ni i efterhand på faktura. Om hinder med leverans från vår sida debiteras ni ej några extra fraktkostnader.

5. Betalning

När ni handlar hos oss erbjuds ni betalningen mot faktura är betalningsfristen 20 dagar från fakturadatumet. När ni accepterar lagd order göra vi en sedvanlig kreditprövning. Fakturan skickas när leverans sker. Fakturan skickas via e-mail som standard, vid pappersfakturering debiteras en avgift på 45kr. Om faktura inte godkänns som betalningssätt kontaktar vi dig för att erbjuda andra alternativ.

6. Ägarförbehåll

Produkterna förblir kakmonstret (Rosa Monstret AB’s) egendom tills de till fullo har betalats. Köpvillkoren anses accepterade vid beställning. Tvister angående tolkningar eller tillämpning av dessa köpvillkor och därmed sammanhängande rättsförhållanden ska avgöras enligt svensk lag.

7. Leveranskontroll

Kontrollera alltid leveransen. Titta igenom emballaget vid leverans ORDENTLIGT. Om ni ser eller märker att emballaget fått minsta lilla skada be chauffören notera skadan på följesedel eller i handdatorn. Vänlig kontakta kakmonstret omgående för vidare information. Ring: +46 766262651 så vi kan reklamera eventuella skador. Ta foto på skadat gods och maila till följande: info@kakmonstret.nu

8. Reklamation

Samtliga produkter med tryck är relaterade specifikt för kunds räkning. Detta innebär att ordern alltid är bindande och att returer inte godkänns efter originalorder godkänts. Vid eventuellt andra felaktigheter vänlig kontakta: info@kakmonstret.nu för vidare information. Vid godkänd reklamation ersätter kakmonstret (Rosa Monstret AB) för eventuella uppkomna skador.

9. Garanti

Vi reserverar oss för oförutsägbara händelser som kan orsaka eventuell leveransförseningar, force majeure I händelse av krig, naturkatastrof, pandemi, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

10. Retur- & bytesrätt

Vi följer praxis gällande retur- & bytesrätt för livsmedel & specialtillverkade produkter.

11. Integritetspolicy- & Cookies

Vår Integritetspolicy & Cookies hittar du här.

12. Företagsinformation

Rosa Monstret AB (kakmonstret)
Alviksvägen 65
167 53 Bromma
Sverige

Organisationsnummer:

559267-6133

Momsreg. nr:

SE 559267613301

13. Kontakt kundservice

Måndag – Fredag: 07.00-17.30
Telefon: 0766 – 26 26 51
E-mail: info@kakmonstret.nu
Hemsida: www.kakmonstret.nu